2009. ápr 04.

Pesten...

írta: csiger
Pesten...

Ma Pestre jöttünk párommal, és párom tesójánál blokírozunk 3 napig...az ok pedig igen egyszerű...Schram András díjnyertes esküvői fotós workshopjára jöttem fel, párom pedig addig majd bandázik testvérével.

http://andrasschram.com/blog/budapest-workshop-april2009/

A link Schram András blogjára mutat, ahol pár részletet leirt András, ha valakit érdekel. Ő amúgy Kanadában élő és a világ minden táján alkotó fotográfus, aki művészi szintre fejlesztette az esküvő fotózást, és gondolta segíti kis hazánk azon esküvői fotósait, akik szeretnének kicsit többet nyújtani, más, újat belevinni a kissé sablonossá vált esküvői fényképekbe.

Nos holnap kezdődik a program, szerencsére párom testvére nem lakik messze a helyszíntől. Itt elméleti oktatás lesz, minden olyan dologról, amire szükség lehet, aztán hétfőn kis gyakorlati bemutató, és fotózási lehetőség is lesz majd. Hoztam pár üveget és remélem tudok vele pirítani vele legalább 4-5 használható képet, de a tanulás az igazi lényeg.

Sajnos Hassi barátom nincs velem, mert igy is túl nehéz a csomag már, és attól félek nem tudok vele annyi ideig bajlódni, és nem egy riporterváz, szóval ezt a nehéz döntést meg kellett hoznom, de azért Rompety barátom kölcsönadott egy igencsak szép vasat,ami azt hiszem a hiányérzetemet csökkenti ez ügyben. (50/1,2 L)

Nos okításra fel....lassan indulunk egy kicsit ki a szabadba, mert gyönyörű idő van....akkor holnap este majd irok, hogy mi is volt,bár lehet nem leszek észnél, mert az oktatás után elugrunk a Blende Cafe-nevű fotós helyre,kis csapatépítésre....voltam már ilyesféle csapaépítésen........fejfájós lehet tőle a másnap :-)

 

Jó fényt.....

Szólj hozzá