2009. júl 20.

A "B" tervek éve...

írta: csiger
A "B" tervek éve...

A Holló című kult film egy tipikus mondata jutott eszembe, ahogy kinéztem az ablakon: Örökké nem eshet.... hát nem a francokat nem. Ez a nyár szinte teljesen meghazudtolja a szó jelentését, ez nem nyár, hanem esős évszak. Lassan Thai kislányok fognak itt rohangálni bagóért árulva a testüket, meg divatba jön a Sopron Taxinál a riksa kuli.

Végülis monszun van, fülledt meleg van, ha meg napsütés van kiégünk a gatyánkból...prosti is van elég..szóval tiszta TÁJLÁND.

Soha eddig nem kellett ennyit gondolkodnom, hogy na ha megint esik szombaton hová is viszem a páromat fotózni, hogy mi lesz a "B" terv?

Idén már volt elég ilyen szombatom, és van egy olyan érzésem, hogy még lesz is. De az időjárás már annyira pofátlan, hogy amint végez az ember az adott párral és nincs már több idő, menni kell, abban a pillanatban kisüt a nap. Ez azért már pofátlanság...

Tény, hogy az ember agytekervényeit megmozgatja keményen a "B" terven való gondolkodás, és néha jól tud sikerülni, néha nem. A belső helyszínek nagy hátránya, hogy hiába nem esik be az eső, attól még a fény kevés, főleg, hogy az utóbbit említsem, szó szerint éjjszaka volt kinn, benntről ne is beszéljünk. Az ember ilyenkor szétvakuz mindent, és máris ott vagyunk, ahol nem akartunk lenni, a 6m-es árnyékok birodalmában..na de mit van mint tenni, SHOW MUST GO ON...

Szerencsére a mostani páromnak nem volt gond a vidámsággal, nem hatotta meg őket az idő, és ez jelentőssen növelte a jó képek születésének esélyeit, majd meglátjuk, mi sül ki belőle, de remélem azért megoldom ezt is.

Csak az a gond, hogy kis városunkban egyre kevesebb olyan hely van, ahová nem esik be az eső, de a fény beesik valahogy, fotogén a beltér, és szivesen látnak bennünket..ez itt a nagy baj, no de ettől szép az élet, amikor szenvedősen zajlik...az pedig nekünk magyarfiaknak rohadtul megy ugyis.

Na jobb fényt az eddigieknél, és kevesebb vizet...

Szólj hozzá

b eső terv