2009. sze 28.

Vissza a sűrű hétköznapokba!

írta: csiger
Vissza a sűrű hétköznapokba!

Esküvőnk elteltével, a vasárnapi rohangálások után, hétfőn nyakunkba vettük az országot, és elindultunk egy rövid belföldi NÁSZÚTra. Ezt el is neveztük NÁSZÚT-1-nek,mert lesz majd még elvileg 2. Az 2-ik verziót unokahugom, és férje jóvóltából majd a Kelták földjén töltjük el, a 3-ik verzióra meg még gyűjtök, és majd kiderül, hogy az hová vezet...

Minden esetre most Visegrád lett a célpont, mert a Duna kanyar nagyon szép, és ott találtunk egy szép kényelmes, mindennel felszerelt termál hotelt.

Hétfőn este érkeztünk, es nagyon szép volt a szálloda, a szoba is, és a wellness részleg meg pláne, végülis pihenni jöttünk.

3 napig nem szólt másról a dolog, mint evés ivás, pihenés, és persze áztatás, meg volt némi masszázs is. A kaja kiválló volt, reggel is este is...szóval most semmi városnézés, csak pihi.

Egy ilyen szezon után nem is volt másra szükségem, és mindketten tudtuk, ha most az esküvő után nem indulunk el valahová, akkor egy ideig biztos nem megyünk, és a nászút feeling elmarad, azért meg kár lett volna.

Hazafelé jövet gyorsan felmentünk a  Visegrádi fellegvárba, ahol még tökös koromban voltam utoljára, és jó is volt, közben az eső eleredt, de a vár szerencsére nem ázott be.

Aztán elindultunk haza csütörtökön, ennyi volt a nászút 1, de többet ért ez a 3,5 nap, mint búcsúban egy pofon, pedig az örök emlék. Szóval viccet félretéve nagyon ránk fért már a pihi. Sok szervezés, rohangálás, és persze nekem közben a meló meló hátán.

Amikor pénteken bekapcsoltam a gépet, akkor ismét realizálódott bennem, hogy szombaton visszatérek a „tett” színhelyére..azaz ismét esküvő..és ráadásul a Toscana-ba...érdekes volt, vicces érzés,de jó volt mindenképpen....

Az már kevésbé volt jó, amikor az is leesett, mennyi utómunka vár még rám, és a párok rágják a körmüket szegények, hogy mikor lesz végre képük. Nos nekiiramodtam, és azóta is non-stop retus van....igyekszem igyekszem igérem...kis kitartást kérek még az érintettektől...lassan vége a szezonnak, és igaz nekem is, de közben az eredmény megéri a várakozást, ezt garantálom. (Legalább eddig még mindenki ezt mondta)

Jó fényt mindenkinek!

 

Szólj hozzá

retus 1 visegrád nászút