2010. jan 20.

A Kelták földjén 2...

írta: csiger
A Kelták földjén 2...

A mai nap kicsit nehezebben indult, kicsit tovább aludtunk, kis házimunkában segédkezdtünk, aztán átmentünk Droghedaba, de menet közben megélltunk néhány jó helyen, ma már talán kicsivel több képet sikerült csinálnom, mint tegnap, és a Hassi is elő került, remélem azért ezután gyakrabban lesz miért elővenni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az idő ma is a helyi normáknak megfelelően zajlott, ami otthon a szar kategória megfelelője, de itt ez van. A reptéri sztrájk még tart, remélem azért majd hazajutunk. De egyenlőre nem sietünk haza.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bepróbáltam ma az új kabátomat, amit tegnap vettem itt, mert az itteni esőállók tényleg azok. És mellesleg itt olcsóbb jóval minden, mint pl Ausztriában, és ez azért meglepő.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drogheda jobban tetszett, mint Dundalk eddig. Hangulatosabb, és Írebb, ha szbad így mondanom. Jó fények, hangulatos utcák, hangos emberek. A plázák persze itt is jelen vannak, de itt figyelnek arra, hogy az épületek, még ha plázák is, akkor is bele illeszkedjenek a környezetükbe. Kajáltunk meg kávéztunk megint, ez napi program már.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Holnap elmegyünk az óceánhoz, ahol vendéglátóink szörfözni szoktak, valszeg ez azt jelenti, hogy szeles a hely, nem is picit. De állítólag fotogén hely, remélem lesz pár használható képem itt is. Egyenlőre még nincs meg az a kép, „amiért jöttem”, de majd igyekszem meglőni. De ez nem csak rajtam múlik. A kastély rom is várat magára, de már messzebbről láttam egyet, de az oda vezető út még nincs meg. Keresgéljük.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na majd holnap kiderül, hogy mire megyek a parton…..addig is mindenkinek jó fényt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá

2 írország nászút drogheda