2011. ápr 28.

A Massive Resonance Projekt...

írta: csiger
A Massive Resonance Projekt...

Az idei évben elég sok negatívum krülgeti a szakmát, és nekem is jut belőle bőven. Sokat fontolgattam, hogy megírom a mérgem, de mikor más kollégákkal is beszélgettem, rájöttem, hogy másnak is van mérgelődni valója. Így felhagytam a mérgelődéssel, és nekiálltam pár új ötletnek, és bevallom, hogy ismét csak azt a céltudatosságot kellett visszaszereznem, amit szerintem a sok hajtással előző évben elvesztettem talán.

Szóval amikor ismét visszaálltam az aktivan dolgozók közé, a tavasszal, egyre több érdekes megkeresésemm volt, ami nem esküvővel kapcsolatos. Én igazából mindig is mindenevő voltam, ami a témákat illeti. Szeretem a kihivásokat, meg a téma köré épített sorozatokat, meg az igazán "beteg" ötleteket is.

Nemrég egy ilyen jó kis "betegséggel" keresett fel egy frissen alakult DJ formáció, a Massive Resonance. A két DJ, Barel és Conee, már nem tinédzserek, nem cellukszal X-et a mellükre ragasztó kiscsajok, akiknek megvan a Garageband...Ők még a régebbi generáció tagjai, ahogy jómagam is. Így az összhang azt hiszem hamar rendben is volt köztünk. Mondtam a helyet, mondták a kellékeket, mondtuk a témát, hozták a modellt (P. Andrea) is, akinek ezúton is köszönjük a kitartó munkáját, és elnézést a mostoha körülményekért.

Szóval a sorozat beharangozója lesz a május 7-én hivatalosan is debütáló Massive Resonance formációnak, amikor is egy oltári bulit csapnak a BECSA-ban Sopronban.

Kis bemelegitésnek jöjjön a sorozat. A zenét szintén a srácok mixelték az anyaghoz..na katt a képre, és ha tetszik a slideshow, LIKEold a facebook oldalamon is itt!

Szólj hozzá

hd sopron május projekt 7 massive slideshow csiger resonance conee barel becsa