2015. jan 14.

Nyújír

írta: csiger
Nyújír

Hát úgy szaladt el a 2014, hogy én fel sem ocsudtam még. Az év elég hajtósra sikerült, eseményekben gazdag volt, de ez mindig csak utólag esik le nekem is. Sok munkán vagyok túl, de úgy érzem az igazi nagy dolog mégis Barnika megszületése volt, és most már első születésnapját tartottuk.

2015-01-10_14_21_49.jpg

Nagyon szalad az idő, a nagyfiú már 4 éves múlt decemberben és oviba jár egy éve. Csak kapkodja az ember a fejét és egyre többször mondogatja azt a közhelyet, hogy repül az idő.

Hát inkább száguld. Helyt állni minden patformon egyre nehezebb az egyre növekvő anyagi terhek mellett, de erről mindenki tudna regélni a mai világunkban azt hiszem. éppen ezért nem is akarok negatívkodni mindjárt év elején. Inkább bármennyire is nehéz pozitívan kell hozzá állni a minden napokhoz is, és nyomni tovább a szekeret.

Fogadalom nem volt...de az egézségem megőrzése érdekében kéne egy két komoly fogadalmat tenni az sicher. Ez az elindult, de komoly elhatározás mellett még egy komoly logisztika is kell mindezek megvalósítására. Na de majd igyekszem. Addig is legyen mindenkinek olyan az új év, amilyennek szeretné. Én boldognak szeretném, bármennyire is közhelyes!

2015-01-09_14_38_40-1.jpg

Szólj hozzá

család 2014 new year búék 2015