2016. feb 16.

Trendglas Jena - Image film és fotók

írta: csiger
Trendglas Jena - Image film és fotók

TrendGlas termék film from TarnaiFrames on Vimeo.

A Sopronban gyártott Trendglas termékekről és azok konyhai használatáról készítettünk egy közös projekt formájában fotókat és image filmet a Tarnaiframes csapatával. A csapat további tagjai voltak a gyártó részéről Csonka László (Trendglas) és Cser Gabriella, a stylingért Kis Alexa (kisalexandra.hu) felelt. A konyhában egy igazi Michelin-csillagos chef tevékenykedett Kalmár Péter (elgusto bistro). A remek helyszínt a Konyha Line csapata biztosította a konyhagépekkel együtt.

A fotó&videó csapatot pedig mi, azaz Tarnai László Tatus a Tarnaiframes-től aki a vágásért is felelt és én a másod kamerát kezeltem no meg a fotókat készítettem. A felvételek készítéséhez profi Canon technikákat, a világításhoz pedig stúdióink fix fényeit vettük igénybe és Tatus fényeivel színeztünk.

A film az Ambiente - n került bemutatásra először Frankfurtban, a hosszabb film mellett pár rövidebb film is készült Instagram kampányokhoz és persze a stage fotók a cég facebook oldalház valamint katalógusához is.

Imádtuk ezt a munkát, reméljük folytatása következik.

Szólj hozzá

hd sopron fotózás studio michelin photography factory reklámfilm kalmár péter kitchen commercial cooking csiger imagefilm glas csigó gergely kis alexandra tarnaiframes tarnai lászló tatuska csonka lászló cser gabriella kisalexandra.hu konyhaline.hu trendglasjena canonnfilm canonpro csonkaglas