2016. júl 27.

Esküvői kreativ fotózás Triesztben

írta: csiger
Esküvői kreativ fotózás Triesztben

Pont ma egy éve, hogy esküvői kreativot fotózhattam Olaszországban, Trieszt városában. Niki és Attila esküvőjét itthon rendezte meg, de a kreativra mindenképpen Olasztoszágot nézték ki több okból is. A lánykérés Milánóban voltm és nagyon szeretik Olaszországot, az itteni kultúrát a tájat a gasztronómiát, az olasz életérzést.

A helyszín a Mira Mare kastély volt aminek nagyon örültem, mert még sosem jártam itt, de hallottam már a fehér isztriai márványból épült palotáról, ami I Miksa Főherceg és neje rezidenciája volt, igaz rövid ideig, mert Mexikó első császára lett, aztán persze csúfos véget ért de ez már más tészta.

Szóval a kert és az épület na meg persze a tenger csodás hátteret biztositott. Első nap felmértük a terepet, ráhangolódtunk a helyre. Másnap délelőtt a kastély környékét jártuk be, ami később igencsak hasznosnak bizonyult.

Délután elkezdtük a készülődést, és átsétáltunk a parkba, és megkezdődött a fotózás. Azt sajna nem tudtuk, hogy a kert melletti szállásunk a hátsó bejáratnál csak rövid ideig megközelithető,ezért mig a naplementében fotóztunk minket körbe küldtek, és ez nem volt túl egyszerű fehér ruhában melegben..de megoldottuk.

Végig nagy segitségemre volt Bella Zita Sminkes, aki az egész úton remekül töltötte be a fotó asszisztens szerepét is. Segitett a vakut tartani, közben havolt ideje fogta a kis go pro-is amivel ez a kis vicces utifilm készült.

Mivel ez volt az első olyan alkalom, hogy Go Pro volt nálam (amit ezúton is köszönök Szita Márton fotós kollégámnak) ki akartam próbálni minden szituációban. Nagyon vicces volt, de emellett könnyű volt mert mindehol ott volt velem, könnyű volt, végre nem egy 4 kg os dslr-t kellett magammal cibálnom, és tudtam élvezni az út azon részét is ami nem a munkáról szólt.

Harmad nap kis strandolással indult, majd koraesti órákban indultunk haza Sopronba.

Hihetetlen hogy már egy év eltelt, szalad az idő. Még egyszer köszönöm a feltétlen bizalmat Niki és Attila részéről, hogy a nagy nap fotózása mellett ezt a kis turát is rám bizták, és sikerüt egy életre szóló emléket állitani szerelmüknek.

A video megtekintéséhez kattints ide vagy a képre!_sg_5302.jpg

Szólj hozzá

fun video travel olaszország attila wedding photography niki italy trieszt külföldön hochzeit trieste csiger miramare gopro fotograf gergelycsigo hero4 bellamakeup premiumfotosok esküvőfotozás