2009. már 26.

Ismét a "SZÉP VILÁG"...(whatawonderfullworld - part 2)

írta: csiger
Ismét a "SZÉP VILÁG"...(whatawonderfullworld - part 2)

A korábbi poszt folytatásaként...nos ugylátszik sorozatfüggő vagyok.

Szóval a körmös magazin ismét felkért, és örömmel vállaltama következő fotózást is. Ez alkalommal annyi támpontot kaptunk (a körmös mester és én), hogy az édesség a fő motívuma a következő tavaszi lapnak. Kiegészült továbbá a cikk egy úgynevezett STEP by STEP fotósorozattal, aminek ígérem semmi köze a NYÚKIDSZÁNDEBLOKK annó hasonló című nyáltengeréhez...

Szóval lépésről lépésre kellett megmutatni képeken, hogy hogyan is készül az adott köröm. És a végén egy-két finálé képet is csináltunk. Úgy terveztük, hogy ne csak kéz, hanem arc is társuljon most a körmök mellé, és a kompozíció igy lett kitalálva.

Készült kép nyalókával, nagy mozart golyóval, csokibékával is....de a végén,amikor befejeztük, kértem a modellt (Reni), hogy egyen meg egy mozart golyót, persze nem a jutalomfalat volt a koncepció, csak számomra az édesség az nem a tapogatásról, hanem az élvezetről, és a enyhén fogalmazva majszolásról szól....

Szóval megkértem Renit, toljon be egy Mozart csokit, és én majd igyekszem elkapni a pillanatot...szerintem sikerült,és a köröm is ezeken a képeken lett a legjobb. Azt nem tudom, hogy a főszerkesztő is osztja e a nézetem ezügyben,de én azért ezt tartom az egyik legjobb képnek..meg is mutatom nektek. Valamint azt is hogyan készült, hátha valaki szeretne tanulni is.

Üdv és jó edzést :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A képhez Derítőlapot használtam háttérnek, egyet oldalról az ezüst felét derítésnek, valamint egy ernyőn keresztül vakut fenntről kissé oldalról ,és a gépvázon egy másik rendszervakut sto-fen lágyítóval, ami igazából kis modell-light-kén szolgált, valamint elsütötte az állványon lévő ernyős vakut. A Step by Step fotkhoz a gépen nem volt vaku, hanem vezetékes kioldó, ami egy másik állvány-ernyő-vaku kombinációhoz csatlakozott, ilyenkor az ernyőről visszaverve használtam fel a fényt. Nos a setup:

Szólj hozzá

fotó műköröm extra csiger fényecsetvonások szépvilág