2010. aug 12.

Fotózás égen s földön..de inkább most az égen...

írta: csiger
Fotózás égen s földön..de inkább most az égen...

Már 5 éve annak, hogy légifotók elékészitésére kért fel egy cég Sopronkövesden. Most ismét eljött egy ilyen nap, mivel a Troges Air Technik most ünnepli 20-ik születésnapját.

Az általuk készülő kiadványba kértek pár légifotót a cégről.

A menet már ismert volt, bár most más volt a pilóta, a gép ugyanaz a kis lengyel csoda volt, de most is szépen repült, bár kissé csökkent a hely az utastérben, részben a pilóta méretei, és részben az azóta jócskán megbővült saját méreteim miatt...na meg a gép is azóta hizott picit...először még a 300 D-mel nyomultam itt, meg egy kölcsön 17-85 Is optikával. Az akkor remek volt, most azért a 24-70-es meg az 1-es muzsikált. Bár a 24-es napellenzőjét cibálta a szél rendesen, mégiscsak nyitott volt a gép oldala..hiába, valahol ki kellett férnie a technikának.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nos Fertőszentmiklósról szálltunk fel, és onnan pikk-pakk Kövesd fölé érkeztünk, három kört is mentünk, de már megvallom nem is melékszem rá, hogy mennyi is volt. Jócskán nagyobb volt a szél, mint öt éve, és a gép csak úgy imbolygott ide-oda. le-fel. Nehezbb is volt fotózni mot, hiába volt komolyabb a technika..

A lényeg az, hogy sikerült pár jó képet csinálni, és reméljük, segitségükkel a cég méltón ünnepletheti 20-ik születésnapját. Heppibörsztdéjtújúúúú....stb stb stb..

Szólj hozzá

fotózás sopronkövesd légifotózás repülőről troges