2012. okt 04.

Sex and the City - Fashion Project

írta: csiger
Sex and the City - Fashion Project

Niki pár éve az egyik kedvenc menyasszonyom volt. Egy olyan igazi bevállalós, laza, lezser, divatosan hanyag csajszi, aki első kérésre tudta mire gondolok. Mondtam is neki, hogy kiválló "modell anyag" lenne belőle, persze csak nevetett. Az esküvő lezajlott, és rá egy évre, mikor épp szintén fotóztam egy SMS-t kaptam tőle, hogy pont egy éve volt a fotózásunk, és még ma is örömmel gondolnak rá vissza párjával, és hogy mennyire jó volt. Bevallom ez nagyon jól esett. Nagyritkán, de kap az ember ilyet, ami sok erőt tud adni a fáradságos hétköznapok alatt.

Akkor már beszéltük, és ha össze futottunk folyton beszéltük, hogy kéne majd még fotóznunk közösen valamikor.

Aztán megszületett az ötlet, és a sors keze, vagy az úgynevezett "véletlen", hogy amikor Niki felhivott pont akkor hétvégén épp ráértem pár órára. Gyorsan felkaptuk hát a felszerelést, Ők pár ruhát, előtte sminkeltek és szépítkeztek picit, és nyakunkba vettük Eisenstadtot, a közeli Ausztriában. A fő utcája igazi kis bevásárló paradicsom, a kastély kávézója pedig nagyon nívós, igényes kis hely. A kávézóban aztán egy régi ismerős a konyhafőnök, és gyorsan érkezett is a gyanúsan jól öltözött csapatnak egy kis pezsgő sorbet. Meg is adta az alap hangulatot a lányoknak. A nap sütött, a téma adott volt, a lányok azonnal New York bevárosában érezhették magukat. Hamar felvettük a téma fonalát, és indult is a móka. Nos a képek magukárt beszélnek szerintem, szóval kattints a képre a slideshow eléréséhez:

_MG_4694.jpg

Szólj hozzá

ausztria shopping sopron sex and the city csiger eisenstadt fashion photography gergely csigo art photography divat fotózás mode fotograf