2013. jún 04.

Age of Hope-Gyermeknap a Museum Cafe-ban

írta: csiger
Age of Hope-Gyermeknap a Museum Cafe-ban

Ákos alapítványának most már mondhatni rendszeres meghívott vendége vagyok, amikor az alapítványuk, az Age of Hope Sopronban tevékenykedik. Nemrég szállt be segítő társként a frissen megnyitott Museum Cafe a Tűztorony lábánál. Nagyon sokat segítenek azóta is. A korábbi rendezvényen Görög Zita volt a házigazda, aki az alapitványt egy riporton keresztül mutatta be az adakozni vágyóknak. Itt is készült pár kép általam, ezeket megtekinthetitek az alábbi képre kattintva.

23883_535070503206082_1866041300_n.jpg

Június első szombatján pedig az alapítvány 20 gyeremket vendégelt meg a Museum Cafe-ban kakaóval, kaláccsal, kis ajándékkal. A reggeli végeztével a múzeum egyik munkatársa felkísérte a gyerkőcöket a toronyba, hogy láthassák a nemrég felújíott toronyból a frissen rekonstruált Fő teret, valamint az egész várost. Utánna a kőtárba ereszkedtünk le, ahol egy 3D makett segitségével az óváros nevezetességeit ismerhették meg a gyerkőcök.

Végezetül az Országutak Lordjai motoros klub tagjai lepték meg a gyerekeket. Felülhettek a vaspairpákra és fotózkodhattak, párszor még a gázt is meghúzhatták a berregő motorokon. Mindenki nagyon jól érezte magát. Az alábbi képre kattintva elérheted az itt készült képriportom.

_MG_6088.jpgHa úgy gondolod, te is ki szeretnéd venni a részed az alapítvány munkájában, vagy csak segíteni szeretnél adománnyal, vagy saját lehetőségeidet szeretnéd felajánlani, esetleg pénzt adományoznál, kérlek keresd az Age of Hope Gyermekvédelmi Alapítványt!

Szólj hozzá

sopron jótékonyság gyermeknap motorozás tűztorony age of hope museum cafe