2014. ápr 09.

Élünk..virulunk..dolgozunk!

írta: csiger
Élünk..virulunk..dolgozunk!

Azon kapom magam, hogy mgint hanyagolom a BLOGom, pedig szeretek irogatni ide ezt azt, még akkor is, ha tudom túl sokan nem nézik. Sok dolog van egyszerre folyamatban nálam, meg persze mióta 4-en bagyunk mindenre kevés az idő. Át kellett szabni teljesen a work flow-t és jelentem nem egyszerű.

2014-04-02 06.11.38.jpg

Nem is tudom, hogy azok akik kötött munkaidőben kell hogy gondolkodjanak hogyan is oldják meg. Tényleg fogalmam sincs. Attól, hogy az embernek születik egy második gyermeke, attól az elsővel nem szűnnek meg a feladatok..sőt. Szóval ketté osztódott kissé a munkamenet, én a nagyot pesztrálom párom a kicsit. Néha kereszteződnek a feladatok, de muszály ketté venni a feladatokat, mert különben nem lehetne tervezni a munkámat, ami eddig sem volt egy kis feladat.

A kis nagy huncut közben jól kihasználja, hogy az apja éjjel nappal rendelkezésre áll..sőt szerintem élvezi!IMG_8365.jpg

Szóval ez van mostanában...élünk..virulunk..dolgozunk! Nem panasz mielőtt bárki félre értené....csak jelzem, hogy vagyok és alkotok, igyekszem majd gyakoribb lenni. Addig is ott a face meg az insta, meg ez a sok lököttség!

Szólj hozzá

barna családi életjel boldizsár csiger