2009. máj 01.

Mattesburgi kiállítás...

írta: csiger
Mattesburgi kiállítás...

A Mattesburgi fotóklubbal jóbaráti viszonyt tart fenn régóta a Soproni Fotóklub. Régebben is volt már kölcsönös kiállítás a két klubb rendezésében, most ismét egy ilyen kiállítás sorozat indul.

Május 12-én a Soproni Fotóklub Mattesburgban állít ki egy kisseb kollekciót, ez az aktiv tagok részvételével, fejenként 2-3 képpel összesen több mint 70 kép lesz kiállítva. Ami számomra külön öröm, hogy a legutolsó fotózásomból (lásd: Fashion Art fotózás-bejegyzések) is került be egy kép, természetesen a számomra egyik legjobb,amit elsőnek retusáltam ki. Mindenkinek nagyon tetszett a klub körében, természetesen modellemnek (menyasszonyom) és családomnak is,de többen a szakmából is megdícsérték már, voltak irigyek is,de az csak jót jelent ilyen esetekben :-)

Szóval még meg sem száradt a kép,de kapásból falra kerül, és ez jó érzés, az ilyet imádom, elismerés, ami tovább hajt majd.

A kiállítás sorozat következő állomása mindjárt másnap Sopronban az Erdészeti Múzeumban lesz (Sopron,Templom utca 4), ahol a Mattesburgi Fotóklub állít ki szintén egy teljes klub kollekciót Május 13-án, 17-órától. A kiállítások június 10-ig lesznek megtekinthetőek. Akinek van kedve, nézze meg, és a megnyitóra is szeretetel várjuk, mindkét helyszínen.

Az emlitett képet megosztom veletek, akár Üvöltő Szelek is lehetne a címe,de esetleg még valaki félreértené  :-)))

Szólj hozzá

sopron kiállítás ssamaryll mattesburg