2010. okt 18.

Ó ti rohanó percek..várjatok!!!

írta: csiger
Ó ti rohanó percek..várjatok!!!

Megszakitva a sorozatot, amit majd pesze folytatok, kicsit megint lelkizve blogolgatok..

Szóval az van, hogy nincs idő! Nincs idő semmire idén, és sajna ez olyan nagyon így van, hogy lassan szétesem..lehet, már szétestem. Darabjaim meg valahol a tapétázás, a festés, a bútortologatás, és cipekedés, no meg a sok retusálás közt eltűntek. Most is keresem Őket.

Egy két darab előkerült már, és egy nagyon hosszú alagút végén pislákol a fény.

Sokat vállaltam magamra azzal, hogy a megszokottól eltérően idén nem csak hétvégéken fotóztam. Nincs ezzel baj, amikor örül a felkérő, hogy ráérek a kedvéért, de mikor sokat kell várni, az biza már sajna rossz...

Az a gond azzal, hogy az ember Magyarországon él, hogy sajna muszály duplán csinálni mindent azért, hogy talán fél szimplán megéljen. Nincs még ebben nagy rutinom, nem régóta vagyok úgymond a magam ura..tanulom..

Szóval miközben egy kezdő majdnem apához méltóan próbálok helyt állni, és próbálok feleségemnek és születendő gyermekemnek megteremteni egy "új" otthont, közben azért erőssen a munkámra is kell koncetrálnom. Nincs ezzel baj akkor, amikor minden okés, de ugye ez nem így megy. Betegség hirtelen, akkor korház egész nap, aggódsz a párod, sőt már a leenedő babád egézségéért, miközben édesapád a másik ágyon fekszik, és Ő érte is aggódsz, aztán csak délelőtt aggódhatsz, mert délután már egy párnak kell élete nagy napját megörökitened, és persze neked boldognak és kiegyensúlyozottnak kell tűnöd, mert ha te nem vagy az, hogyan várhatod el, hogy a pár az legyen. Jogos..hogyan?

Azért megoldottam, és midneki jól van azóta, szerencsére. Megy a meló tovább, megy az utómunka, megy a felujítás, megy a többi is...de mondhatom sajna az idő is megy,amiből kéne most egy kicsi....

De nem adom fel ilyen könnyen, nem kell félni, alakul ez,mint pupos gyerek a prés alatt, csak ezt a prést is hajtani kell! NOS ÉN HAJTOM!

Addig is..aki most is "rám" kénytelen várni..üzenem...Sietek ahogy tudok, és köszönöm eddig is kitartó, és mérhetetlen türelmetek. Sokat jelent! Igyekszem ezt képekben meghálálni!

Szólj hozzá

várakozás percek időhiány rohanó